© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com

Ramm Inn A/S ble stiftet i Juli 2014 . Dette som et resultat av lang erfaring med innramming og ansatt i daværende Annes galleri & ramme as.

Gjennom mange år som profesjonell billedkunstner og jobb på rammeverksted føler jeg meg meget trygg på at denne bedriften er et godt og solid tilbud til publikum. Min lange erfaring har også fortalt meg at service er det kundene setter høyest ,i tillegg til kvalitet. Her finner dere et bredt og godt utvalg av lister,og alt tilpasses  kunsten og fotografiene til den enkelte. Personlighet er viktig. Som billedkunstner har jeg også muligheten til å vise ulike innramminger på min egen kunst,ved bruk av det utvalget jeg har å tilby kunden . Ofte er det lettere å se helheten ved et ferdig innrammet bilde.

Det brukes kun syrefast papp ,tre eller metallister, kunstglass, vanlig eller matt glass. 

Jeg spenner også opp lerreter på blindrammer av god kvalitet. Her er bare det beste godt nok,og leveringstiden er mellom en til to uker. Avvik fra dette er kun når leverandørene ikke kan skaffe materiell grunnet tomme lager i utlandet. Dette skjer sjeldent,helst når det er sommerstengt enkelte steder.  

Håper dere finner det verdt å ta et besøk her hvor også kaffen står fersk og klar hver dag.

 Astrid Helene Alexandersen

Innehaver: Astrid H.Alexandersen